Η Δόξα κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣΗΠ!

Σ’ έναν πολύ ωραίο τελικό super cup που παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου, η ομάδα μας νίκησε με 2-1 την ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣΗΠ. Έγινε έτσι η 3η διαφορετική κάτοχος στα 5 χρόνια του θεσμού.

Η ομάδα μας απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με προβολή του Χριστακόπουλου.

Στο 32’ θα μπορούσε να γίνει το 2-0, αλλά ο Παπαϊωάννου απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παρχαρίδης και το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος λίγο πιο πριν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο 53’ με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Τη νίκη στην ομάδα της Δόξας έδωσε στο 71’ ο Χριστακόπουλος με δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό μας επιτελείο για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Συγχαίρουμε επίσης την ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν άξιος αντίπαλος και οι ευχές μας τη συνοδεύουν στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Πάσχος (73’ Μπούτζας), Ηλίας, Νιτσιάκος (46’ Γκόλιας), Νάσιος, Τσιέπας, Τσουμάνης, Διαμάντης, Μαρμούτας, Παρχαρίδης (90’ Κιτσάκης), Χριστακόπουλος
Κ20 ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Τσίντας (38’ Ν. Ψαρράς), Τάτσης, Μπελά, Πιτσόλης, Νικολόπουλος, Αλεξίου, Λιάσος, Πήλιος (46’ Μπισιέλας), Παπαδόπουλος  Ελ., Μελιγγιώτης

Share: